hoe zich te ontdoen van de neten zonder hen uitkammen van

Nits, de kleine witte of heldere eieren van luizen, begeleiden een luizenplaag. Symptomen van luizen besmetting, ook wel pediculosis, meestal voordoen op de hoofdhuid en zijn jeuk en kleine rode zweren. Om zich te ontdoen van luizen, moet de neten worden verwijderd, het stoppen van de levenscyclus op de host lichaam. Nat kammen was een aanbevolen behandeling, maar bewijzen gevonden door de Canadese Pediatric Society merkt op dat het uitkammen van luizen neten is geen effectieve behandeling. Verwijder de neten, maar door ze uitkiezen van en het behandelen van het haar en de hoofdhuid met een speciaal behandelde shampoo.

Controleer of luizen aanwezig zijn door onderzoek van de hoofdhuid onder felle verlichting. Met een kam haar in afzonderlijke gedeelten, en kijkt langs de strengen tot aan de hoofdhuid. Als je kleine witte of heldere ovale eieren dan beginnen luizen behandeling. Ook de behandeling te beginnen als je luizen, die zwart en klein zijn – ongeveer de grootte van sesamzaad. Een volwassen luis zal ongeveer 2-4 mm.

Coat het haar met conditioner te vergemakkelijken om de neten zien. Kies uit elke neten of luizen met je vingers. Plaats de neten in een afgesloten, luchtdichte plastic zak en gooi de zak. Plaats de zak, direct in uw outdoor prullenbak.

Volg de aanwijzingen, precies op de luizen shampoo of lotion behandeling. Niet het product op de hoofdhuid langer dan geïnstrueerd te verlaten, omdat deze chemische stof kan irritatie veroorzaken.

Herhaal de behandeling zeven tot 10 dagen om te waarborgen dat de luizen en neten zijn verdwenen. Luizen kunnen leven op het lichaam tot 30 dagen, maar kan alleen leven in andere plaatsen voor drie dagen. Het herhalen van de behandeling is noodzakelijk aangezien nits nemen zes tot negen dagen om uit te komen, en het herhalen van de behandeling zal de resterende neten die zijn uitgekomen in luizen te doden.

Onderzoek haar elk gezinslid om te bepalen of de luizen hebben verspreid.

Was items die in contact met het aangetaste gebied zijn gekomen – lakens, kleding, kammen, borstels, haar linten, hoeden – in heet water om de luizen en neten te doden. Items die niet kunnen worden gewassen – kussens, oordopjes – moet grondig worden gestofzuigd of geplaatst in een luchtdichte zak voor ten minste twee weken.

Om verspreiding van luizen te voorkomen, nooit artikelen die in contact komen met het hoofd, zoals kammen en hoeden te delen.