hoe zich te ontdoen van de maag bug snel

Een buikvirus kan 24 uur per dag voelen als een eeuwigheid. Met symptomen zoals diarree, misselijkheid, braken en buikkrampen, het wegwerken van het is een hoge prioriteit. Virussen, besmet voedsel, virale gastro-enteritis of gastro-enteritis van een andere oorzaak, zoals chronische ziekte veroorzaken deze symptomen. Maar de maag griep is eigenlijk virale gastroenteritis of ontsteking van een deel van het spijsverteringsstelsel. Hoe je omgaat met klachten zal bepalen hoe lang het duurt over de bug te krijgen.

Niet eten of drinken voor de eerste paar uren wanneer de symptomen van de maag griep lijken. Uw darmstelsel heeft behoefte aan een pauze van de spijsvertering processen om jezelf te bevrijden van de oorzaak van de bug. Niet eten of drinken gedurende ten minste vier uur als je overgeven. Met geen braken, drink kleine hoeveelheden water, ginger ale of elektrolyt aanvullen dranken eerste. Eet dan een klein beetje eten na een 2-4-uur pauze.

Focus op verblijf gehydrateerd met kleine hoeveelheden vloeistof. Neem een ​​slokje of twee van een drank en dan zien of het blijft naar beneden voordat met een of meer. U kunt ijs chips of likken een ijslolly. Vermijd slurpend of het drinken snel, zelfs als je dorst. Vermijd ook cafeïne, alcohol of hete dranken. Drink geen zuivelproducten als deze de maag te kunnen verstoren. Drink langzaam en vaak om uitdroging te voorkomen.

Rusten zodat je lichaam kan herstellen. Rusten is de beste behandeling voor elk type van het virus, zodat uw eigen afweersysteem de oorzaak kan bestrijden en krijg je weer normaal functioneren. De beste plaats om te rusten is uit de buurt van andere mensen en afleiding, dus gaan werken, zelfs als de symptomen verschijnen mild kan uw herstel te verlengen en besmetten andere mensen.

Niet medicijnen te nemen om de symptomen te verminderen. U bent misschien geneigd om een ​​aspirine of pop sommige maagzuurremmers met buikgriep symptomen, maar niet. Aspirine en andere geneesmiddelen kunnen verder verstoren de maag, volgens Mayo Clinic. Zelfs voorgeschreven medicatie voor andere aandoeningen kunnen niet blijven liggen wanneer de maag overstuur. Neem contact op met uw arts als u meerdere doses van een voorgeschreven medicijn missen.

Er is geen echte remedie voor de buikgriep, omdat het wordt veroorzaakt door een virus, maar je kunt krijgen symptomen weg sneller gaan. Herintroduceren milde voedsel zoals rijst en bananen terug in uw dieet bij het herstellen van de buikvirus.