hoe WBC verminderen

Witte bloedcellen (WBC) zijn aangetroffen in het bloed en lymfestelsel en functie om te vechten tegen virale of bacteriële infecties in het lichaam. Een hoge WBC geeft aan dat er iets gebeurt in je lichaam dat het probeert om te vechten. Een hoog aantal WBC kan worden toegeschreven aan bloedarmoede, reumatoïde artritis, allergieën, leukemie, weefselschade, ernstige stress en verschillende infecties. De sleutel tot het verminderen of voorkomen van een hoog aantal WBC is om je immuniteit te versterken door het eten van gezonde, het uitoefenen, het vermijden van stress en het nemen van een dagelijkse dosis vitaminen.

Praat met uw arts over medicijnen die u gebruikt, dat kan uw WBC verhogen. Aspirine, corticosteroïden en heparine kunt al je tellen te verhogen. Antibiotica, antihistaminica en diuretica kan verlagen.

Eet gezond voedsel te ondersteunen en uw immuunsysteem te versterken. Fruit, groenten, knoflook en Mitake of shiitakes zijn vol van krachtige immuun boosters. Vermijd frisdrank en gebakken en verwerkte voedingsmiddelen, die uw immuniteit zal verzwakken.

Vermijd stress bij de uitoefening van en het krijgen van voldoende slaap. Stress veroorzaakt cortisol levels te verhogen, die u vatbaar voor ziekte maakt. Oefening voor 45 minuten vijf dagen per week, en krijgen zeven uur slaap per nacht om stress te verminderen.

Neem vitaminen om uw WBC verminderen. Een goede kwaliteit multi-vitamine, eenmaal genomen per dag, kan uw immuniteit te versterken. Fight infecties, astma, sommige vormen van kanker en auto-immuunziekte met 400 IE vitamine D per dag, en koloniseren het darmkanaal met vriendelijke bacteriën door het nemen van probiotica of het eten van yoghurt per dag.

Stop met roken. Roken veroorzaakt ontstekingen in het lichaam, verzwakt het immuunsysteem en waardoor u vatbaar voor ziekten en infecties. Praat met uw arts over manieren om te stoppen met roken, zoals de patch.