hoe te identificeren chlamydia

Chlamydia is een bacterie-gebaseerde seksueel overgebrachte ziekte. Het lezen van dit artikel leert u hoe u dit STD identificeren.

Word getest. Maar al te vaak, chlamydia geen symptomen vertonen, totdat het te laat is, dus de enige manier om te identificeren is door te laten testen voor. In 70% tot 80% van de gevallen van vrouwen en mannen, meldde geïnfecteerde patiënten die geen symptomen en alleen erachter kwam toen ze werd getest voor het. Als u meer dan één seksuele partner, is het raadzaam dat u laten testen op een regelmatige basis. Het aantal keren dat je nodig hebt om te testen in een bepaald tijdsbestek hangt volledig af van hoeveel partners je hebt.

Let op eventuele pijnen u ondervindt. Bij vrouwen, zal er pijn in de onderbuik, en er kan ook een intens branderig gevoel tijdens urineren. Mannen doen meestal geen pijn in hun buik als besmet met chlamydia, maar ze zullen intense pijn en branderig gevoel tijdens het plassen. Als je begint te merken pijn, ontsteking of een ander ongemak tijdens het urineren, is het raadzaam dat u onmiddellijk een arts om te bepalen of u besmet met chlamydia.

Besteed aandacht aan je geslachtsdelen. Samen met andere symptomen, vrouwen hebben vaak een afscheiding en vieze geur uit de vagina als ze besmet zijn met chlamydia. Mannen die besmet zijn met chlamydia hebben vaak een kwijtschelding van hun genitale gebied en ervaring pijn in hun testikels. Wanneer je begint te merken deze symptomen, is het raadzaam dat u een arts onmiddellijk voor de infectie verergert.

Elk type van bacteriële infectie moet onmiddellijk onmiddellijk worden gemeld aan uw arts.