hoe om te weten of je knieën slecht

Van het knielen om gehurkt te joggen, knieën tegen een stootje, waardoor sommige met gewrichten die gewoon niet zo goed functioneren als ze bedoeld waren om. Zoals MayoClinic.com meldt, kan een scala van verschillende kwalen je knieën te verlaten buiten de orde, variërend van gescheurde ligamenten aan de resten van een oude blessure. Als je vermoedt dat je knieën niet zo functioneel als ze ooit waren zou kunnen zijn, rekening houden met de borden op de blik uit voor.

Besteed aandacht aan pijn in de knie. Voor velen is het eerste teken van de knieën zo slecht gegaan is pijn. Deze pijn kan scherpe pijn zijn wanneer de knieën voorbij een bepaald punt of een constante doffe pijn die u waarschuwt voor het feit dat er iets is gewoon niet goed.

Bend en gevoel voor stijfheid. Deze stijfheid kan voelen alsof er een opgeblazen ballon in het gewricht, wat leidt tot een gevoel van druk of vol. Het kan gewoon het gevoel dat een spier of pees gewoon niet bewegen voorbij een bepaald punt, zodat u met een verminderde mate van flexibiliteit.

Denk aan de vloeibaarheid van de beweging. Idealiter het buigen van de knie moet een vloeiende beweging zonder stops, begint of klikken. Als je knie schade, kunt u een gebrek aan vloeibaarheid in deze motie merken. Je zou merkbaar klikken voelt als je je knieën buigen of voelt een reeks van knalt terwijl je buigen en strek je benen.

Luister voor geluid. Soms zijn de tekenen van slechte knieën zijn hoorbaar. In sommige gevallen kan schade aan pezen of kraakbeen in de knie een merkbare popping of krakend geluid dat te horen als je loopt rond een rustige ruimte te creëren.

Voel je knie voor warmte. Sommige knie schade leidt tot een merkbare temperatuursverandering in het oppervlak van de knie. Indien een knie onlangs is beschadigd of genezing nog kan het oppervlak van de huid op de knie merkbaar warmer aanvoelt dan het vel in de omliggende gebieden. In de meeste gevallen temperatuurverandering slechts tijdelijk en stopt na de knie heeft, tot op zekere hoogte, genezen.