hoe om te vertellen als de neten dood zijn na een behandeling

Het wegwerken van neten kan een tijdrovend en frustrerend proces. Ze gebruikten relatief eenvoudig kwijt gebruik shampoo behandelingen. Helaas, nits en hoofdluis hebben opgebouwd een resistentie tegen deze producten, zodat ze niet altijd allemaal gedood. Om ervoor te zorgen u geen herbesmetting te krijgen, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat alle neten dood zijn na een behandeling. Het duurt slechts één nit te rijpen en leggen meer eieren het hele proces weer uit om te beginnen, dus kom na elke behandeling.

Zorg ervoor dat wat je zoekt is eigenlijk neten. Het is gebruikelijk om roos of pluisjes verwarren met een besmetting. Gebruik een vergrootglas om het hoofd te onderzoeken. Neten zijn ovaal van vorm en moet worden vastgehouden aan het haar vrij stevig.

Kijk in het rechter gedeelte van het haar. Hoofdluizen de voorkeur aan de nek en rond de oren, zodat uw zoekopdracht te starten daar. Neten meestal op één haarschacht ongeveer een kwart van een inch weg van de hoofdhuid. Als er geen volwassen luizen worden gevonden, en de neten worden verderop op de haren gelegen, betekent dit dat de besmetting is zeer waarschijnlijk voorbij.

Controleer de kleur van de neten u te vinden. Als ze zijn wit, betekent dit dat ze ofwel gearceerde of dood. Als ze koffie-gekleurd, het betekent dat ze nog in leven zijn.

Zorg ervoor dat de besmetting is volledig verdwenen door gebruik te maken van een elektrische luizenkam. Verkrijgbaar bij de meeste drogisterijen, de elektrische kam piept als het in contact komt met een nit en elektriseert het onmiddellijk. Op deze manier kun je positief zijn dat u een ieder hebt gedood.

Haar kammen met een fijn getande luizenkam is een van de meest effectieve manieren om zich te ontdoen van een besmetting, maar het moet regelmatig worden gedaan want het goed te laten werken.

Om re-besmetting te voorkomen, houdt lang haar rug vastgebonden.

Was de luizenkam in ammoniak tussen gebruik om te voorkomen dat het verspreiden van de hoofdluis.