hoe om te stoppen met het plukken nagelriemen

Cuticula plukken is een gewoonte die sommige mensen gebruiken, vaak afwezig, tot ongemakkelijke gevoelens, zoals angst te reguleren, zorgen en stress-gerelateerde spanning. Hoewel het een ongewenste gewoonte, is het moeilijk om te stoppen omdat het tijdelijke verlichting van ongemak. Een behandeling die succesvol is geweest is een habit reversal techniek die bekend staat als “concurrerende reactie training.” Dit betekent dat mensen die lijden aan deze huid picking gewoonte een ander gedrag met hun handen, dat maakt cuticula plukken onmogelijk — zoals het maken van een vuist — elke keer dat ze de drang voelen om uit te kiezen uit te voeren.

Bepaal onder welke voorwaarden je de meeste kans om je nagelriemen te halen. Merken wat ervoor zorgt dat je om dit soort hulp te zoeken helpt je meer bewust van je gedrag wanneer de drang om het te doen ontstaan.

Voer een concurrerend gedrag gedurende ongeveer één minuut elke keer dat je je nagelriemen te halen. Experimenteer met verschillende types van concurrerende reacties te ontdekken wat het beste werkt voor jou. Voorbeelden van concurrerende gedrag zijn onder andere het maken van een vuist, zittend op je handen, knijpen een schuim object, wrijven een gepolijste stenen of tikken op je hand een aantal keren.

Vraag iemand die bereid is om u te helpen de cuticula picking gewoonte te doorbreken om u te loven voor het uitvoeren van uw concurrerende gedrag op een regelmatige basis. Dit type bemoedigend versterking maakte deel uit van de concurrerende reactie training in een studie uit 2006 onder leiding van Ellen J. Teng, zoals gerapporteerd in “gedragsverandering” journal. Bij drie maanden follow-up, had een studiedeelnemer volledig gestopt huid plukken en de resterende behandelingstijd deelnemers hun huid plukken daalde met 77 procent, in vergelijking met 27 procent in de groep die geen behandeling ontvingen.

Gebruik vochtinbrengende crème om de huid rond je nagels soepel te houden. Tijdens het trainen van je geest om te reageren met een concurrerend gedrag, bevordering van de lichamelijke genezing van je nagelriemen door het elimineren van het optreden van een droge huid en losse velletjes.