hoe nierstenen natuurlijk verwijderen

Nierstenen zijn vaste kristallijne massa’s gevormd uit de voeding urates, oxalaten, fosfaten en carbonaten. Eenmaal gevormd, worden de stenen gespoeld uit het lichaam via de urinewegen. Veel mensen passeren kleine stenen, zonder zelfs te realiseren, maar als de stenen voldoende massa te ontwikkelen, kunnen zij moeite met bewegen door middel van de urinewegen te hebben. Een dergelijke verstopping veroorzaakt de nier spieren samentrekken in een poging om de steen los te maken, wat leidt tot pijn in de buik en onderrug. De volgende huismiddeltjes zijn ontwikkeld om te helpen bij het oplossen van nierstenen en het herstel van de normale functie van de urinewegen.

Drink meer water. Maak er een doel om minstens drie liter water per dag te drinken. Water zal ertoe bijdragen de stenen door het systeem, het wegwassen van eventueel resterende toxine in het proces. Het drinken van meer water kan helpen om urinezuur verdund, dat helpt voorkomen dat de absorptie en de daaropvolgende verzameling van de chemische verbindingen die nierstenen vormen te houden.

Verhoog uw verbruik van natuurlijke diuretica zoals watermeloen, meloen, selderij en druiven. Door het eten van deze voedingsmiddelen de verwijdering van overtollig vocht uit het lichaam te moedigen en de gezondheid en de functie van de nieren te herstellen.

Eet meer asperges. Ingeblikt, vers of bevroren, deze groente bevat de verbinding asparagine die breekt nierstenen. Naast het maken van de stenen kleiner en gemakkelijker te passen, asperges verhoogt het niveau van cellulaire activiteit in de nieren, waardoor de doorstroming van urine en helpen om de stenen te wassen uit het systeem.

Neem 1 eetlepel appelazijn, toe te voegen aan 1 kopje water en drink voor elke maaltijd. De chemische samenstelling van deze oude-time oplossing werkt te verzachten en te ontbinden nierstenen.

Elk van deze behandelingen kunnen alleen of in combinatie met andere worden gebruikt. Voor het grootste effect, gebruik maken van alle vijf tegelijk.

Drink lijnzaad thee te breken uw nierstenen. Voeg 2 eetlepels van lijnzaad tot 2 kopjes kokend water. Laat de zaden de thee 15 minuten en giet het brouwsel door een koffiefilter om de zaden te verwijderen. Voeg ¼ kopje citroensap en 2 eetlepels honing toe en roer tot goed gemengd. Geniet deze thee 3-5 keer per dag tot pijn en verminderde nierfunctie weer normaal.