hoe laag aantal witte bloedcellen te verhogen

Witte bloedcellen zijn een deel van het immuunsysteem die als “first responders” wanneer het lichaam wordt binnengedrongen door een extern middel zoals een virus, bacterie of schimmel. Er zijn verschillende soorten witte bloedcellen, maar de twee meest geassocieerd met lage tellingen T-helper-cellen en neutrofielen. De vernietiging van T-helpercellen die bestrijden opportunistische infecties, wordt aangenomen dat de wijze waarop HIV infectie wordt AIDS. Vaker is een aandoening die bekend staat als neutropenie, gekenmerkt door de aanwezigheid van minder dan 1500 neturophils per milliliter bloed, die wordt veroorzaakt door toxiciteit geneesmiddel of vitaminegebrek.

Bepaal de ontbrekende celtypen. Hoe u verhogen uw aantal witte bloedcellen is afhankelijk van het soort van witte bloedcellen ontbreken. Zelfs dan kunnen er verschillende oorzaken voor de lage aantallen, maar het identificeren van de gebrekkige celtype zullen medische professionals aanwijzingen over de oorzaak geven.

Neem interleukine-2 of IL-2 tot T-helper-cellen vermenigvuldigen. Onderzoek van Dr. Smith Kendall over witte bloed cellen herkennen antigenen onbedekt een natuurlijk cellulair eiwit, IL-2, dat reproductie van T-helpercellen triggers. Hoewel IL-2 behandeling kan bijwerkingen hebben, wordt het vaak gebruikt in de meeste vaccins te helpen stimuleren immuunrespons. Het is ook een essentieel onderdeel van de behandeling van HIV-patiënten, wanneer het wordt gegeven in samenhang met antivirale middelen om onderdrukken van de ontwikkeling van volledige AIDS.

Vul uw voeding om neutropenie te keren. Neutropenie kan worden veroorzaakt door een tekort aan vitamine B12 of foliumzuur. Een dagelijkse multivitamine kan het tekort te keren, zo kan het eten van voedingsmiddelen die rijk zijn aan deze voedingsstoffen, zoals melk, vis en eieren (B-12) en bladgroenten (folaat). Omdat de B-12 gevonden in planten is niet beschikbaar in de menselijke spijsvertering, veganisten zijn gevoelig voor neutropenie, tenzij ze vitaminen in te nemen of te eten verrijkte sojaproducten.

De behandeling van acute neutropenie met Neupogen. Neupogen is een neutrofiel-stimulerende groeifactor die wordt toegediend door injectie. voornamelijk gebruikt bij patiënten die chemotherapie ondergaan, neupogen is verkrijgbaar op recept.

Lage witte bloedcellen is een ernstige aandoening die altijd in overleg met een medische professional dient te worden behandeld;. Neutrofielen zijn de meest voorkomende van de witte bloedcellen types. Neutropenie (laag aantal neutrofielen) wordt onderverdeeld in aandoeningen veroorzaakt door falen van het beenmerg en die veroorzaakt door vernietiging van de cellen op andere plaatsen van het lichaam.

Hier krijg je een beenmergtransplantatie. Hoewel meestal niet een directe behandeling voor lage witte bloedcellen, kan een beenmergtransplantatie aplastische anemie of leukemie die ernstige neutropenie veroorzaakt genezen. De procedure is nogal pijnlijk en matig risico, echter, dus wordt alleen gebruikt in extreme gevallen.