hoe je zelfgemaakte porseleinen veneers foto’s te maken

Ooit nodig om een ​​gebroken tand vast te stellen – of gewoon wilt verbeteren van uw glimlach – maar je hoeft niet tandheelkundige verzekering en kan niet zomaar veroorloven nu een porseleinen veneers tandheelkundige? Als je goed bent in het werken met de details, hier is een goedkope manier om tijdelijke porseleinen veneers maken thuis.

Koop een Den-Sure prothese reparatiekit bij uw plaatselijke drogist. Ik vond een paar verschillende merken bij Rite-Aid. Deze moeten onder verschillende boventanden en verschillende ondertanden en een combinatie vloeistof / poeder die kan worden gemaakt in een harde lijm.

Kies een tand dat ruwweg overeenkomt met uw gebroken tand in grootte (je kon ook je eigen “bleken van tanden” met fineer). Als er geen exacte match, is het beter om een ​​dat is iets groter (breder) dan je gebroken tand in plaats van smaller te kiezen.

Met een dremmel en een klein stukje (I gebruikte een diamantfrees bit met een afgeronde punt), beginnen zand tijdelijke fineer tot de afmetingen van de tand zal oplossen. U kunt een aantal van de was te gebruiken in de kit om de tijdelijke tand veilig te stellen voor een eenvoudige bediening.

Houd het slijpen van de tijdelijke tandheelkundige fineer naar beneden en te testen op je gebroken tand totdat deze past over de tand.

Het toepassen van een warme washandje om uw tand zal de droogtijd te versnellen.

Nu maal de tijdelijke fineer een beetje verder, waardoor ruimte voor de lijm die het zal vast te zetten aan uw gebroken tand.

Meng de roze poeder met de vloeistof (beide opgenomen in de Den-Sure kit) zoals aangegeven in de kit instructies. Breng deze pasta aan de tijdelijke fineer en druk fineer om uw gebroken tand. Laat tien minuten drogen. U kunt afwisselend gebruiken superlijm aan de tijdelijke venneer AFIX om je gebroken tand; Vergeet niet:. Dit is een tijdelijke oplossing. Alleen een tandarts kunt u een permanente fineer te maken.

Vergeet niet om foto’s te maken en te plaatsen in de “I Did It” sectie! Geniet van uw tandheelkundige werk spaargeld!