hoe je vermoeide benen helpen

Een van de belangrijkste oorzaken voor pijnlijke, vermoeide benen is een slechte bloedsomloop. Dit is gebruikelijk voor mensen die werken staan ​​op hun voeten de hele dag. Een goede manier om het verkeer te krijgen in je benen weer in beweging is uit te oefenen en stretching die spieren, gevolgd door een duik in warm water.

Strek je benen eerst. Gebruik de stoel voor ondersteuning, het houden van het ene been voor het andere, en voorzichtig naar voren leunen, het uitrekken van de kalveren een voor een.

Gaan wandelen. Je spieren zijn nu warm, dus een wandeling de bloedcirculatie op gang in je benen weer krijgt. Probeer niet te veel te doen, zal gewoon een rustig tempo gedurende tien minuten helpen het bloed pompen.

Voer een warm, maar niet heet, bad met net genoeg water om je benen te bedekken. Voeg 1/2 kopje Epsom zout aan het water en roer met de hand op te lossen. Zitten in het water, zodat je benen genieten totdat de spieren ontspannen voelen. Een hot tub is een goed alternatief, als je er een voor u beschikbaar te hebben.

Een gebrek aan kalium kan leiden tot krampen in de benen, dus eet een banaan om uw inname van deze belangrijke voedingsstof.

Als je benen pijnlijk te wijten aan over-oefening, afwisselend koud en warm water met een afneembare douchekop zal helpen.