hoe je hoofdpijn veroorzaken

Een hoofdpijn wordt beschreven als pijn in het hoofd en de bovenste nek. Volgens Medicine.net, secundaire hoofdpijn bestaan ​​uit pijn van onderliggende problemen zoals tumoren, meningitis of de hersenen bloedt. Primaire hoofdpijn zijn minder ernstig en bestaan ​​uit pijn en pijn in verband met spanning, migraine en clusterhoofdpijn. Er lijken niet veel voordelen induceren hoofdpijn mocht levenskwaliteit beïnvloeden en kunnen ernstige schade veroorzaken van wordt geïnduceerd. Het wordt aanbevolen dat je niet hoofdpijn veroorzaken op doel, en te voorkomen dat ze door het vermijden van de meest voorkomende oorzaken.

Het consumeren van voedingsmiddelen rijk aan tyramine, zoals kaas, zure haring, en vlees of gist veroorzaken hoofdpijn. Volgens Dr. Kaslow.com wordt tyramine gevormd tijdens de veroudering van eiwitrijke voedingsmiddelen en eten van grote hoeveelheden van chocolade, eieren, tarwe, tuinbonen, pinda’s, tomaten, varkensvlees, kool zuurkool, vanille, sojasaus en gezouten gedroogde vis veroorzaken bloedvaten verwijden en hoofdpijn veroorzaken.

Hoge histamine levels veroorzaken hoofdpijn. Het consumeren van grote hoeveelheden bier, wijn en chocolade verhoogt je hartslag en kan een vasculaire hoofdpijn, evenals het eten van voedsel dat histamine uitstoten na consumptie, zoals eiwitten, schaaldieren en citrus veroorzaken. Je kan ook leiden tot een histamine hoofdpijn door het ervaren van een hoge mate van stress.

U kunt een hoofdpijn door het niet drinken van voldoende water te induceren. Ontnemen je hersenen van water is zeer gevaarlijk, aangezien het zal beginnen met het produceren histamine om zichzelf te beschermen. De aanwezigheid van histamine resulteren in lage energie en hoofdpijn.

Starend naar heldere, knipperende, pulserende lichten vaak hoofdpijn door de vermoeidheid van de ogen veroorzaken. U kunt de vermoeidheid van de ogen veroorzaken door het staren naar een computerscherm te lang, zittend in een tl-verlichte kamer, of door in de aanwezigheid van een stroboscoop. Inducerende vermoeide ogen vrijwel altijd tot hoofdpijn, door de druk toegebracht aan de hersenen en bloedvaten.

Het consumeren van overmatige hoeveelheden vitamine A kan een hoofdpijn door het verhogen van de intracraniële druk door middel van het verhogen van uw inname van zuivelproducten zoals kaas, melk en eieren te induceren. Weightlossforall.com geeft ook levertraan, boerenkool en spinazie zo hoog bronnen van vitamine A.