hoe je een volwassen dagopvang beginnen in Georgië

Dertien staten in de Verenigde Staten, met inbegrip van Georgië, hebben geen vergunning of certificering vereiste om een ​​volwassen dagopvang faciliteit te openen. door de Georgia wetgever voorgestelde regels niet zijn uitgevoerd vanwege een gebrek aan financiële middelen, zodat zij momenteel op vrijwillige basis. Het Georgia Division of Aging heeft normen die moeten worden gevolgd voor diegene die volwassen opvang in opdracht van de Area Agencies on Aging. Georgië erkent twee soorten van de volwassen dagopvang: sociale dagopvang voor sociaal isolement te verlichten onder de ouderen en medische dagopvang dat medische begeleiding biedt.

Bepaal de openingstijden voor de volwassen dagopvang faciliteit. Voorzieningen moeten minder dan 24 uur per dag te werken om te worden aangemerkt als een volwassene crèche. De werkuren moet een weerspiegeling zijn van de behoeften van de gemeenschap en de client / verzorgers die de doelgroep voor de diensten van de faciliteit.

Schrijf een programma beschrijving waarin de doelstellingen van het programma. De doelstellingen moeten kosten,-incidentrapportage procedures omvatten als een gebeurtenis in de faciliteit van de gezondheid, de veiligheid of het welzijn van de deelnemers, de procedures voor de behandeling van een medische noodsituatie beïnvloedt, follow-ups voor onverklaarbare afwezigheid, en het vrijgeven van informatie over de deelnemers.

Ontwikkel een record onderhoudssysteem om nauwkeurige administratie bij te houden. Records moeten omvatten personeel personeelsadministratie, deelnemer presentielijsten, en transport verslagen. De records moeten gedurende ten minste vijf jaar worden bewaard volgens Georgië bewaartermijnen eisen.

Zorg voor maaltijden aan elke deelnemer aan de dag zorgprogramma volwassene voor 5 uur of meer per dag. Lunch moet worden geserveerd 11:00-13:00 De maaltijden moet een derde van de dagelijkse minimum voeding opgericht door de Amerikaanse Food and Drug Administration eisen voldoet. De menu’s moet worden ontwikkeld door een diëtist en speciale dieetmaaltijden, besteld door de arts van een deelnemer, moet worden verstrekt.

Wijs personeel geautoriseerd en opgeleid om deelnemers die niet zelf te dienen kan voorgeschreven medicatie te helpen. Alle medicijnen toegediend moeten afkomstig zijn van een apotheek of arts van de deelnemer. Personeel dat verantwoordelijk is voor het toedienen van medicatie moet een huidige toestand licentie om medicijnen toe te dienen vast te houden. De verzamelde gegevens worden bewaard voor elke deelnemer het nemen van medicatie, met inbegrip van schriftelijke opdrachten van de arts van de deelnemer voor elke medicatie en behandeling.

Huren van geschikt personeel aan de behoeften van de volwassen dagopvang programma te voldoen. Alle medewerkers moeten slagen voor een strafregister te controleren op basis van Georgia Department of Human Resources beleid, en elke werknemer moet drie letters van de referentie te geven. Het personeel moet beschikken over een Programma Beheerder, een Activiteiten directeur en Dagopvang assistenten. Als de faciliteit verpleging diensten, moet de faciliteit een state-licentie Registered Nurse (RN) of Licensed Praktische Nurse (LPN) op het personeel te hebben. Als de vereiste maaltijden worden bereid in de faciliteit, moet voldoende voedsel bedienend personeel beschikbaar om maaltijden te bereiden zijn. Zij moeten staats-en lokale regelgeving voor foodservice sanitaire voorzieningen te volgen.