hoe je een vinger werpen thuis te maken

Als u vermoedt dat uw vinger gebroken is, onmiddellijk medische hulp inroepen van een professional. Een arts kan de ernst van het letsel vast te stellen via onderzoek en de X-ray. Als om wat voor reden dan ook, u niet in staat om een ​​arts te krijgen meteen zijn, moet u mogelijk een tijdelijke vinger cast te maken. De vinger gegoten of spalk zal de beweging te beperken, zodat u kunt voorkomen dat het aangaan van verdere schade aan de benadeelde vinger.

Zoek twee platte, houten objecten, zoals Popsicle stokken. Als u niet beschikt over Popsicle sticks kunt u iets anders gelijkaardig in verschijning en de bouw te gebruiken. Potloden zal nog voldoende bij het maken van een vinger cast.

Controleer uw EHBO-kit en medicijnkastje. Kijk voor een rol van bandages of gaas dat kan worden gewikkeld rond de hele vinger, en zoek medische tape.

Plaats een stokje onder je vinger, en wikkel je vinger veilig met het gaas of verband. Geen behoefte om de stick in te korten. Het moet een beetje verder reiken dan de lengte van je vinger. Schuif een tweede stokje bovenop de gewonde vinger in de basis van het verband.

Doorgaan verpakking uw vinger met het verband, waardoor het voldoende vulling. Zet de verpakking met de medische tape.

Als u niet de hierboven vermelde als Popsicle sticks en bandages benodigdheden, kunt u gewoon gebruik maken van de medische tape. Voorlopig, brengt de gewonde vinger een niet-gewonde vinger om het te immobiliseren.

Breng een kleine zak met ijs om de schade. Vergeet niet om een ​​handdoek te plaatsen tussen de zak met ijs en je huid. Bewaak uw bloedsomloop en zorg ervoor dat de cast is niet te strak. Als het is, draai dan de bandage en plak de vinger opnieuw, met de houten stabilisatoren intact.

Follow-up onmiddellijk met uw arts als hij beschikbaar is. Als hij niet beschikbaar is, een alternatief is de eerste hulp, of een dringende care center.