hoe je een hoest natuurlijk onderdrukken

Hoest is een vervelende symptoom van verschillende ziekten, zoals verkoudheid, griep, astma en zelfs allergieën. De werking van hoesten is ontworpen om de luchtwegen te wissen en de ademhaling te vergemakkelijken, maar aanhoudende hoest kan vermoeiend en ongemakkelijk. Uw apotheker kan in staat zijn om te suggereren een geschikte medicatie maar er zijn verschillende oplossingen die je kunt proberen thuis met behulp van een paar eenvoudige winkel koopt ingrediënten.

Pers de citroen. Meng 1 eetl. haar sap met 1 tl. honing in 1/4 kopje water. twee keer per dag te drinken.

Snijd de citroen in 4 stukken. Breng op smaak met zout en peper; zuigen als dat nodig is.

Bereid een brouwsel van pepermunt thee. Bezielen 1 theel. pepermunt bladeren in een kop heet water. Laten trekken vijf minuten. Drinken zo vaak als nodig.

Bereid een zoutoplossing. Los 1 theelepel. zout en 1 theelepel. zuiveringszout in 1 pt. water. Neem een ​​kleine hap van de oplossing en gorgelen. Dit zal helpen om de ontsteking te verlichten in de keel en droge slijm afscheidingen die hoesten veroorzaken.

Plaats 1 oz. tijmblaadjes en 1 qt. water in een pan en breng aan de kook. Haal de pan van het vuur en laat 10 minuten trekken. Drink drie of vier kopjes per dag.

Drink veel vers, koud water. In plaats van hoesten, probeer het nemen van kleine slokjes water. Dit zal helpen om irritatie en ontsteking van de keel te verminderen en hebben ook een rustgevend effect.