hoe je een gom abces genezen

Een gom abces is het gevolg van een infectie die is uitgezaaid naar de massa of de tandholte en doodde de zenuwen. De meeste abcessen worden veroorzaakt door bacteriën breken tandglazuur en reikend tot in de pulp, maar het kan ook gebeuren als gevolg van trauma waarbij een tand afbreekt en infecteert de omgeving. Het gebied kan opzwellen en veroorzaken een grote hoeveelheid pijn en zelfs koorts. Dit komt vaak voor wanneer een holte gaat onbehandeld. Ongeacht de pijngrens, onmiddellijk een arts raadplegen als de infectie kan verspreiden indien onbehandeld.

Aftappen van het abces kan vaak genoeg zijn om een ​​kleinere abces verlichten. Een tandarts moet een wortelkanaalbehandeling uitvoert. De procedure maakt een bacteriële infectie die is uitgezaaid naar de pulpakamer zich onder uw tand. Na het reinigen van de tand dood en vulling nodig hebben om de tanden te houden. Deze procedure kan meerdere bezoeken, afhankelijk van de ernst van het abces. Uiteindelijk zal de tand worden afgesloten met een kroon voor bescherming.

Als de infectie te ver langs, zal de tand moet volledig worden verwijderd. Hierdoor kan het gebied worden afgevoerd via het stopcontact.

De tandarts kan nodig zijn om het abces af te voeren via een incisie in het tandvlees.

Neem antibiotica om de infectie te bestrijden na het aftappen van de omgeving. Koorts is vaak een symptoom van een gom abces want dit is het lichaam de natuurlijke manier van het afweren van een infectie. Zonder de juiste medicatie, kan de infectie verspreiden naar andere delen van het lichaam.

Om u te helpen met pijn, spoelen het gebied met warm zout water en neem een ​​over de toonbank pijnstiller.