hoe bijtwonden verwijderen

Tandafdrukken kan worden veroorzaakt door verschillende situaties. Op het meest basale niveau beettekens gewoon een verergering van de huid wanneer druk wordt uitgeoefend om het bloed naar het oppervlak van de huid te brengen. Er zijn verschillende dingen die je kunt doen om bijtwonden maakt niet uit wat voor soort situatie je ze verkregen te verwijderen.

Houd een ijsblokje naar het getroffen gebied van de huid, beweegt het ijs in cirkelvormige bewegingen zwelling en roodheid te bestrijden.

Plaats een lepel in de vriezer gedurende 10 tot 15 minuten. Vervolgens plak de bodem van de lepel direct aan de beetteken. Dit zal hetzelfde resultaat als het ijsblokje te geven, maar is niet zo rommelig. Wanneer de lepel warm wordt, zet het terug in de vriezer en draai aan en uit zo veel als je nodig hebt om te voorkomen dat zwelling en blauwe plekken.

Verwarm zoals gewenst. Plaats een warme drank mok op de beet mark. Plaatsvervanger die de warmte aan en uit elke 10 tot 15 minuten. Dit bloedtoevoer stimuleren om de top van de huid en versnellen de genezing.

Bestrijk het gebied met een oude, zachte en schone tandenborstel. Gebruik een op en neer beweging om de bloedstroom te verhogen te versnellen genezing. Weet niet te veel druk toe te passen of het gebied wordt rood en gevoelig worden.

Als littekens optreedt, gebruik zonnebrandcrème op een dagelijkse basis, evenals demelanizing crèmes en litteken behandelingen. U moet naar een dermatoloog voor het voorschrijven van behandelingen zien.

Draag kleding of make-up die de beet merk verbergt als je niet wilt dat het wordt gezien.