hoe aan de lucht te testen voor asbest

Asbest is een vezelmateriaal gebruikt voor de sterkte en weerstand tegen hitte. Asbesthoudende materialen vrijkomen microscopisch kleine vezels in de lucht die bij inademing litteken de longen. Bij blootstelling aan asbest te verlengen periodes, zal het slachtoffer begint te kortademigheid en droog, knetterende ademhaling. Testen voor asbest vereist het nemen van monsters van verdachte asbesthoudende materialen, niet het testen van de luchtkwaliteit. Alleen laboratoriumonderzoek kan controleren of uw huishouden of werkomgeving asbest bevat.

Sluit elk ventilatiesystemen. Alvorens een asbest monster moeten alle ventilatiesystemen worden uitgeschakeld om te voorkomen dat asbest uit het invoeren van de lucht.

Een plastic doek onder het verdachte materiaal. Nemen van een monster van het verdachte materiaal, wordt het kunststofvel dienen als ruimte voor asbest residu te vallen.

Solliciteer water en wasmiddel aan de verdachte materiaal. Dit vermindert de hoeveelheid vezels in de lucht.

Knip een stuk van het verdachte materiaal. met behulp van een kleine zaag of snijden tool. Knippen “de gehele diepte van het materiaal” en zet de bemonsterde materiaal in een container.

Kijk naar de Environmental Protection Agency en de lijst van asbesthoudende materialen. Het is moeilijk om te weten welke huishoudenmaterialen asbest bevatten tenzij getest.

Gooi de kunststof plaat, met de hulp van uw afvalbeheer bureau. Na het snijden van het monster, wordt asbest residu worden achtergelaten op de plaat.

Stuur het monstermateriaal aan een erkende asbest laboratorium. Asbest laboratoria microscopen sterk genoeg om asbestvezels detecteren materialen.

U kunt ook betalen een erkende asbest inspecteur aan asbest monsters te nemen en te controleren op materiaal. Zorg ervoor dat de inspecteur is gecertificeerd om te controleren op asbest.