hoe om te surfen uitslag te stoppen

Surfen is een geweldige manier om het water en de zon te genieten, terwijl ze in een aantal fysieke activiteit. Echter, al dat water, warmte en klimmen in en uit de raad van bestuur, kunnen grote schade aanrichten op uw huid. De wrijving veroorzaakt door uzelf te trekken op je buik kan huiduitslag veroorzaken, evenals het wassen u toegepast op uw bord. Uw wetsuit kan ook een belangrijke bron van irritatie van de huid, met huiduitslag veroorzaakt door vocht en schuren zijn. Je passie voor surfen hoeft niet een bron van ellende, zodra het surfen stopt.

Van toepassing zonnebrandcrème, met name om gebieden zoals uw oksels waar u de surfplank wordt wrijven terwijl peddelen.

Voorkom huiduitslag op de hals van je wetsuit door het toepassen van vaseline op je nek, alvorens naar de golven.

Koop een wetsuit zonder ruwe plekken of blootgesteld naden die kunnen wrijven tegen de huid en veroorzaken een uitslag. Zorg ervoor dat het pak goed past, niet te los of te strak.

Board shorts zijn vaak een oorzaak van huiduitslag, omdat de naden wrijven tegen je benen – uw dijen wrijven tegen het materiaal en de raad van bestuur – en omdat je borst wordt blootgesteld. Draag Lycra been mouwen of een paar neopreen shorts onder je board shorts, om te voorkomen dat een uitslag van de vorming van tussen je benen.

Peddelen en naar de kust, evenals het trekken van jezelf op je board, kunt u met een uitslag op je buik en borst. Huiduitslag kan ook worden veroorzaakt door simpelweg je wetsuit te trekken aan en uit. Een uitslag vest kan onder je wetsuit om dit te voorkomen worden gedragen.

Zet uw wetsuit aan, terwijl het droog en zand-vrij waar mogelijk.

Indien alle pogingen om een ​​uitslag te voorkomen falen, behandel het onmiddellijk met luier crème verkrijgbaar bij uw plaatselijke apotheek. Een kleine hoeveelheid medicinale crème moet helpen bij het opruimen van uw surf uitslag in geen tijd.