wat u met een gas kan

Wetten met betrekking tot inzameling van lege huishoudelijk gevaarlijk afval containers zoals oude, lege blikjes gas variëren van staat tot staat. Huishoudelijk gevaarlijk afval is een enorme bron van milieuvervuiling in de Verenigde Staten. Gemeenschappelijke huishoudelijk afval en lege containers veroorzaken schade aan sanitaire voorzieningen werknemers en vervuilen watersystemen als ze niet goed worden afgevoerd. De federale wet maakt het mogelijk voor de verwijdering van gevaarlijk huishoudelijk afval in de reguliere prullenbak, maar sommige gemeenschappen hebben striktere regels collectie.

Leeg de benzine in het blik in een andere veiligheid goedgekeurd gas kan of gebruik maken van de benzine in de auto, grasmaaier of motor. Geef de benzine naar een vriend of buur voor het gebruik ervan als je niet kunt gebruiken. Vernieuwen oude gas met een benzine-additief vocht te verwijderen.

Plaats de oude gas kan in een goed geventileerde ruimte uit de buurt van open vuur en elektrische apparaten. Verwijder het deksel van de kan en plaats het deksel op de grond naast het blik. Laat de lege blikje blootgesteld aan de lucht totdat alle benzine is verdampt.

Gebruik een permanente zwarte stift op “benzine” schrijven op de bus van het type brandstof dat is opgeslagen in de kan identificeren. Plaats het deksel op het gas kan, maar niet af te dichten. Laat het deksel los om eventuele resterende benzinedampen ontsnappen.

Neem contact op met uw lokale vaste afvalstoffen of met huishoudelijk gevaarlijk afval management bureau voor meer informatie over het weggooien. Vraag of uw lokale trash collectie dienst verzamelt lege huishoudelijk gevaarlijk afval containers op bepaalde dagen. Volg de aanwijzingen van de lokale afvalbeheer agentschap.

Bewaar benzine in blikken over de winter. Gebruik het of geef het weg.