hoe zich te ontdoen van schimmel op een elektrische tandenborstel

Soms is het oplaadstation op een elektrische tandenborstel koppen beschimmelde na langdurig gebruik zonder schoonmaken. Schimmel kan giftig zijn, en moet onmiddellijk worden verwijderd. Frequent reinigen van de tandenborstel basis is van vitaal belang voor schimmel en meeldauw op afstand te houden. Vervang altijd de kop van de tandenborstel als schimmel aanwezig is. Vervang de opzetborstel regelmatig bij interval van drie maanden.

Chloor mengen met water in een 1-tot-10-verhouding.

Verwijder de kop van de basis van de tandenborstel.

Dompel de tandenborstel schoonmaken in de bleekwater oplossing.

Scrub de basis van de tandenborstel rond de buiten tot geen schimmel blijft. Follow-up met schoon, warm water en veeg naar beneden.

Frequent reinigen van de tandenborstel met een desinfecterend veeg op dezelfde wijze die hierboven beschreven wordt uw elektrische tandenborstel vrij van schimmel te houden. Reinig de tandenborstel als je het regelmatig reinigen uitvoeren op uw badkamer.

De moer van de bovenkant van de basis en reinig in de schoonmaak tandenborstel en bleekoplossing.

Dompel de doek in de bleekwater oplossing. Schrob onderaan de laadstation van de elektrische tandenborstel.