hoe zich te ontdoen van genitale wratten thuis

Genitale wratten zijn gezwellen op genitaliën die worden veroorzaakt door virale infecties. Genitale wratten veroorzaakt door de typen met laag risico van het humaan papillomavirus. Als je besmet met genitale wratten te worden moet je bepalen waar de seksueel overdraagbare ziekte kwam uit en laat de seksuele partner weten. De symptomen kunnen onder meer moeite met plassen, jeuk, een branderig gevoel, bloedingen, blaren en griepachtige symptomen. Als je een kleine geval van genitale wratten is het mogelijk dat u zich te ontdoen van hen te krijgen thuis. Echter, voor ernstige gevallen kan het nodig zijn cryotherapie of laserbehandelingen.

Toepassen aloë vera om het gebied te helpen verlichten ongemak terwijl het proberen om zich te ontdoen van het probleem. De crème kan worden gekocht bij uw lokale winkel. Zorg ervoor dat u alleen gebruik maken van een kleine handvol op een moment om te voorkomen dat u krassen.

Voeg 1 eetl. van vitamine E olie en een kwart theelepel rauwe knoflook een kleine kom en meng goed. Breng het mengsel op je genitale wratten en bedek het gebied dan onmiddellijk met plakband. De wratten moeten vallen binnen een week, maar als er nog een aantal wratten moet je proberen een ander huis remedie.

Breng een mengsel van gemengd uiplakken en zout drie keer per dag totdat de wratten verdwijnen. Ook kunt u 2-3 druppels appelazijn toe te voegen aan een katoenen bal en toepassen op uw wratten drie keer per dag voor vergelijkbare resultaten.

Voeg 1 oz. van caster olie, 1 theelepel. van thuja etherische olie, 1 theelepel. tea tree olie en 540 mg vitamine E om een ​​kleine kom en meng goed. Gebruik een wattenstaafje om de essentiële olie mengsel driemaal daags toepassing op de wratten. Zorg er ook niet aan het mengsel verspreid over de omliggende huid.

Gebruik een voorgeschreven medicatie die thuis kan worden toegepast, zoals Imiquimod en Podofilox lotion. Deze medicijnen moet tweemaal daags worden aangebracht tot vier weken. Deze medicijnen stoppen met de groei van de wratten en het vergroten van het immuunsysteem.