hoe urinezuur niveau van nature lager

Als u eerder had een aflevering van jicht, of zijn gediagnosticeerd met een hoog urinezuur in het bloed, leren hoe je natuurlijk kan verlagen uw urinezuur!

De eerste belangrijke stap in het verlagen van uw urinezuur is te controleren wat er in en uit je spijsverteringsstelsel. Het is belangrijk om veel water te drinken voor degenen die een hoog niveau van urinezuur. Water helpt verdunnen urinezuur evenals helpen het lichaam te spoelen het uit. Alcohol is bekend dat urinezuur niveaus te verheffen.

Vervolgens kijken welke medicijnen u neemt. Bepaalde medicijnen daadwerkelijk kan verhogen urinezuur, dus praten met uw apotheker en lokale arts over uw medicijnen om ervoor te zorgen dat ze geen complicaties zullen creëren.

Je moet zeker kijken wat je verbruikt. Om uw urinezuur te verlagen, zorg ervoor dat u voorkomen dat het eten van voedingsmiddelen met een hoog purines. Dit komt omdat urinezuur is een afbraakproduct van purines. Deze omvatten vlees, wat zeevruchten, en bepaalde groenten, met inbegrip paddestoelen en bloemkool. Halfvolle melk kan helpen verlagen uw urinezuur evenals vitamine C.

Tot slot, stal die extra ponden! Gewichtsverlies draagt ​​bij aan een lager urinezuur niveau. Probeer wandelen of hardlopen voor ongeveer 45 minuten per dag. Een eenvoudige wandeling elke dag kan helpen lagere urinezuur. Echter, zorg ervoor dat je niet een snelle gewichtsverlies te hebben. Dit kan in feite leiden tot een toename van urinezuur. Neem kleine stapjes en gebruik maken van de gezonde manier.