hoe u snel te kalmeren pijnlijke, pijnlijke spieren

Pijnlijke, kan pijnlijke spieren moeilijk te hanteren, vooral wanneer de pijn zorgt ervoor dat je moe, gebrek aan motivatie om dingen te doen, en verderop recht overal pijn. Wanneer uw spieren pijn, soms alles wat je wilt doen, is vast te stellen en te slapen of rusten. Toch is het niet altijd handig voor ons in staat om een ​​pauze te nemen van de dag waarop we zijn pijnlijk en moe. Hier zijn enkele tips voor rustgevende pijnlijke, pijnlijke spieren snel, zodat je sneller beter voelen en ga verder met de dingen die je moet doen.

Neem een ​​warme douche en laat het water run op pijnlijke, pijnlijke spieren. Laten het warme water uit de douche te wassen dan moe, pijnlijke spieren kunnen helpen los hen en ontslaat een deel van de pijn. Probeer het masseren van de spieren die pijn na het hete water over hen een paar minuten heeft gelopen. U kunt zelfs een zeer warm bad om spierpijn te verlichten. Gebruik lavendel badzout of badolie om volledig te helpen ontspannen en te verlichten pijnlijke spieren.

Laat je partner geven u een lichaamsmassage om gespannen en pijnlijke spieren te verlichten. Vraag uw partner om de spieren die pijn doen, zachtjes masseren, in een cirkelvormige beweging. Het masseren van pijnlijke spieren helpt om ze te ontspannen en los ze op het verlichten van de pijn. U kunt ook masseren van de spieren je voor dat niemand rond te helpen. Gewoon draai je je handen in een cirkel over de pijnlijke, pijnlijke spieren om de pijn uit te werken en het gemak van de spanning.

Strek pijnlijke, pijnlijke spieren om hen te helpen weer beter te voelen. Stretching vermoeide, pijnlijke spieren kan helpen om een ​​aantal van de pijn te verlichten. Wanneer spieren pijn doen, is het meestal omdat ze overwerkt en gespannen. Stretching helpt om de spieren te trekken en vast te knopen die de pijn veroorzaken. Doe dit voorzichtig, echter, zodat u niet uitput of trek elke pijnlijke spieren niet op zijn plaats. Je kon meer schade aan vermoeide, pijnlijke spieren doen en eindigen met een groter probleem dan u oorspronkelijk had.

Eet veel bananen tot pijnlijke, pijnlijke spieren te helpen en kramp te voorkomen. Bananen zijn zeer geschikt voor het voorkomen van krampen en het verlichten van spierpijn, omdat ze kalium bevatten. Vaak wanneer we oefenen of uitput onze spieren, verliezen we waardevolle mineralen zoals kalium, natrium en andere elektrolyten. Het eten van bananen helpt om een ​​aantal van deze mineralen terug in ons lichaam en verzacht pijnlijke spieren. Spieren die gespannen zijn, zijn meer vatbaar voor kramp, zodat het eten van bananen kan helpen om deze problemen te voorkomen.

Drink veel water om spieren die pijnlijke en gespannen bent hydrateren. Water is een geweldige bron voor vermoeide en pijnlijke spieren. Soms, als we overdrijven oefeningen, werk hard in de dag, of de band ons lichaam, we hebben de neiging om uitgedroogd. Het drinken van 6-8 8oz glazen water per dag kan helpen om deze uitdroging te voorkomen en vul ons lichaam met vocht om de spierspanning op afstand te houden. Je moet vooral drink veel water als je sporten of uit te werken in verwarmde gebieden waar je snel uitgedroogd kan worden. Het drinken van water zal helpen om die pijnlijke spieren te verlichten en krijgen ze weer snel beter voelt.

Zorg voor voldoende rust om pijnlijke spieren te verlichten. Hoewel je jezelf kan vinden met veel te doen in een dag, is het belangrijk om een ​​pauze te nemen en te rusten spieren die pijnlijke en moe zijn. Het is niet goed om voortdurend je lichaam in beweging zonder rust en wanneer de spieren zijn pijnlijk en gespannen, het is een goede indicatie dat je nodig hebt om te zitten en te ontspannen. Wanneer uw spieren zijn pijnlijke, is je lichaam meestal proberen om u te waarschuwen dat het tijd is om een ​​pauze te nemen en te stoppen overexerting jezelf. Luister naar je lichaam en ontspannen voor een ten minste een half uur of meer. Neem een ​​dutje indien mogelijk of gewoon rust op de bank en zet je voeten omhoog. Het krijgen van rust zal helpen om pijnlijke spieren te verlichten en neemt de pijn weg uit duwen jezelf te hard.