hoe triglyceriden met een dieet te verminderen

Net zoals hoge bloeddruk en hoog cholesterol, verhoogde triglyceriden niveaus bijdragen aan hart-en vaatziekten. Triglyceriden met vetten in het bloed, die kunnen leiden tot cardiovasculaire gezondheidsproblemen. Om triglyceriden te verminderen, is het best om dit te doen door een dieet. Triglyceriden veroorzaakt soortgelijke problemen voor de gezondheid, net als hoge bloeddruk en cholesterol doet. Het verlagen van triglyceriden zou meer prioriteit van degenen die strijden obesitas en diabetes zijn. Dieet alleen niet worden toegeschreven aan het verlagen van triglyceriden. Je moet ook actiever en workout. Echter, het voedsel dat je eet spelen een grote rol in hoge triglyceride niveaus.

Knip verzadigde vetten in uw dieet. Dierlijke vetten zijn niet goed voor je hart helemaal. Verzadigde vetten worden gevonden in veel dierlijke producten. Melk en vlees bevatten doorgaans een goede hoeveelheid verzadigde vetten. U wilt vetten te vervangen in uw dieet. Je hebt meer meervoudig onverzadigde vetten en enkelvoudig onverzadigde vetten. Ze bevorderen van een goede gezondheid van het hart, en zal lager triglyceriden.

Haal meer omega-3 in uw dieet. Omega-3-vetzuren dragen bij tot een verbetering van cardiovasculaire systeem. Omega-3 zal triglyceride verlagen. Voor echt hoge gevallen moet u mogelijk omega-3 supplementen te nemen. Proberen om meer omega-3 vetten in uw dieet. Walnoten bevatten een grote hoeveelheid omega-3 vetzuren. Groene bladgroenten ook. Meestal zul je omega-3 vetzuren in vis.

Kook met olijfolie en eet meer voedingsmiddelen die in het mediterrane dieet. Olijfolie wordt sterk opgebouwd uit enkelvoudig onverzadigde vetten. Olijfolie kan uw cardiovasculaire gezondheid te verbeteren, en triglyceriden te verminderen. Veel vis, noten peulvruchten, kruiden en specerijen, samen met mager vlees deel uitmaken van het mediterrane dieet. Voedingsmiddelen die helpen bij te dragen tot een betere gezondheid in het algemeen. Het dieet is gericht op enkelvoudig onverzadigde vetten en meervoudig onverzadigde vetten. In plaats van voedingsmiddelen met een hoog in transvetten en verzadigde vetten.

Drink niet veel alcohol. Alcoholgebruik leidt tot een plotselinge toename van triglyceriden. Alcohol is overtollige calorieën die om te zetten in vet, meestal in triglyceriden. Alcohol remt de lever om meer triglyceriden in het lichaam. Zelfs matig drinken kan triglyceridenspiegels te verhogen.

Haal meer groenten en fruit in de voeding. Groenten en fruit bevatten grote bronnen van mineralen en vitaminen. Je moet zowel van toepassing zijn op uw dieet elke dag. Groenten en fruit zal bijdragen tot het verminderen uw kansen op hart-en vaatziekten. Groene bladgroenten bevatten een behoorlijke hoeveelheid omega-3 in hen. Bessen zijn zeer rijk aan anti-oxidanten, en worden aanbevolen voor anti-aging effecten.

Verminder de snoep en rood vlees in uw dieet. Elimineer de voedingsmiddelen met een hoog suiker. Koekjes, ijs, donuts, cake, snoep, melasse, en andere zoetigheden moeten worden verlaagd. Deze dingen toevoegen aan hogere niveaus van triglyceriden. Rood vlees is niet erg gezond, en leidt tot hartproblemen. In plaats van het eten van rood vlees, eet meer mager vlees in plaats daarvan. Net als kip zonder vel en vis.