hoe te vertigo te lossen

Vertigo is een medische symptoom dat kan een probleem op te lossen. Terwijl vertigo vaak wordt omschreven als duizeligheid, het is eigenlijk niet hetzelfde. Vertigo is een gevoel van ronddraaien. Het is vaak een symptoom van binnenoorproblemen en, in zeldzame gevallen, een symptoom van ernstige problemen zoals een beroerte of bloeding. Ongeacht de oorzaak, duizeligheid resolutie is alles over trial and error. Meestal verschillende behandelmethoden worden geprobeerd vertigo is opgelucht.

Raadpleeg uw arts. Terwijl de meeste problemen die duizeligheid veroorzaken niet ernstig, zijn er enkele die kan worden. Ook vertigo kan uitschakelen zonder behandeling geworden.

Verander posities van je hoofd. Veel vertigo problemen zijn direct gerelateerd aan uw nekwervels en het bewegen van je hoofd rond kan vaak helpen met positionele vertigo.

Neem een ​​warm bad of douche. De stoom van het bad zal helpen om eventuele congestie u kan hebben openen en standaard hulp met hoogtevrees.

Ga liggen wanneer vertigo is echt slecht. Terwijl de kansen van u flauwvallen zijn slank, het is nog steeds een mogelijkheid. Deze eenvoudige handeling zal vaak helpen de vertigo terug te passeren en krijg je op je voeten.

Als u lijdt aan de ziekte van Menière, moet u ook zout te elimineren uit je dieet.

Probeer over de toonbank Dramamine. Omdat vertigo vaak gerelateerd is aan het binnenoor, Dramamine is nuttig als een tijdelijke oplossing. Meestal gebruikt voor reisziekte, kan Dramamine helpen met reisziekte die vaak gepaard vertigo.

Probeer vestibulaire suppressant drugs in opdracht van uw arts. Deze medicijnen zijn zeer effectief als u zijn gediagnosticeerd met de ziekte van Menière.

Laat uw arts proberen canalith herpositionering voor de behandeling van benigne paroxysmale positionele vertigo (BPPV). Dit is de meest voorkomende oorzaak van vertigo voor de meeste patiënten, en canalith herpositionering kan onmiddellijke verlichting soms te bieden.

Indienen bij chirurgische oplossingen alleen nadat u hebt uitgesloten alle andere behandelmethoden. Voor mensen met BBPV of Meniere, chirurgie is een mogelijke oplossing wanneer vertigo niet reageren op andere behandelingen.

Een bezoek aan een chiropractor om uw nek en rug uitgecheckt. Schade aan de nekwervels kan duizeligheid veroorzaken, en een goede chiropractor kan soms dingen bekleed back-up.

Pas uw voeding en vitaminesupplementen. Voeding en vertigo verbonden zijn in veel opzichten en een goede multi-vitamine kan het symptoom voor sommige mensen verlichten.

Als u last heeft van misselijkheid als gevolg van duizeligheid, kan uw arts medicijnen voorschrijven om te helpen.