hoe te reanimeren met behulp van cabine

Volgens de American Heart Association, 92 procent van individuen die hartstilstand sterven voordat ze het ziekenhuis. Echter, directe reanimatie kunnen verdrievoudigen de overlevingskansen voor deze personen. Wat was ooit bekend als de ‘A-B-C’s “van reanimatie, zijn nu bekend als de” C-A-B’. ” Om kritische zuurstofgehalte behouden en bloed pompen door het lichaam, moet hartmassage eerst worden uitgevoerd.

Bellen voor hulp of instrueren iemand anders om 9-1-1 te bellen. Zorg ervoor dat uw opdracht rechtstreeks naar een bepaalde persoon, in plaats van een groep mensen. Als u zich wenden tot een menigte en schreeuwen, “Iemand belt 9-1-1!” Er is een goede kans dat niemand zal noemen, zoals iedereen zou verwachten dat iemand anders de zorg voor het. Als er een automatische externe defibrillator in de buurt, pak het en volg de vermelde op het apparaat instructies. Anders beginnen reanimeren met behulp van de “C-A-B.

De “C” in “C-A-B” staat voor compressies. De American Heart Association raadt naar beneden te drukken op het midden van het slachtoffer op de borst 30 keer, met een snelheid van 100 slagen per minuut. De borst moet worden ingedrukt twee duim voor volwassenen en kinderen, en 1,5 inch voor zuigelingen. Doe dit tot een CPR getrainde professional aankomt.

De “A” in “C-A-B” betekent de luchtwegen. Als je zijn getraind in CPR, kunt u de luchtwegen van het slachtoffer te openen door het kantelen van het slachtoffer kin omhoog. Ga anders verder met hartmassage uit te voeren totdat er hulp komt.

De “B” in “C-A-B” staat voor ademhaling. Knijp de neus van het slachtoffer, zodat er geen lucht komt uit. Adem in de mond van het slachtoffer tweemaal. Elke ademhaling mag niet langer duren dan één seconde. Zorg ervoor dat u de borst opkomst bij elke ademhaling u het slachtoffer te zien. Echter, als je nog nooit getraind in CPR, blijven beheren hands-only CPR.

Herhaal sets van 30 compressies en twee ademhalingen totdat er hulp komt.