hoe sniffles genezen

Veel mensen zijn onder de verkeerde indruk dat we te vangen sniffles en verkoudheid omwille van koud weer. In feite is 78% van alle sniffles en verkoudheid in de Verenigde Staten worden ervaren tijdens de warmere maanden mei, juni en juli. Verkoudheid worden veroorzaakt door virussen die zijn verspreid door interactie tussen mensen met het virus. De symptomen van een verkoudheid zijn een loopneus, hoofdpijn, kriebelende keel en een lichte koorts. Terwijl je een verkoudheid niet kan genezen, kunt u de symptomen te verminderen en wanneer de symptomen verdwenen zijn, zult u zich veel beter voelen.

Drink uw dagelijkse aanbevolen inname van water per dag voor het reinigen van de vloeistoffen in je lichaam. Een gemiddeld persoon moet nemen in 64 oz. water elke dag.

Voeg een extra warme drank aan uw dieet van ½ theel. cayennepeper, 2 theel. honing en een kop kokend water. U kunt een aantal verse citroensap toe te voegen voor de smaak als je wilt.

Neem 300 mg van echinacea capsules per dag. U kunt ook 2 ml Echinacea-extract of 1½ ml echinacea tinctuur in plaats van de capsules.

Neem een ​​een recept antihistaminicum en decongestivum in koor voor het opruimen van de sniffles. U moet uw arts raadplegen om recepten ontvangen voor beide.

Slaap op uw zijde wanneer die lijden aan sniffles om een ​​zere keel te vermijden als je wakker wordt in de ochtend.

Blaas je neus regelmatig en vermijd het inademen van de sinus vloeistof terug in door je neus.

Reinig je neus met een zoutoplossing nasale wassen elke dag vlak voordat het nemen van een neusspray voor het opruimen van vloeistoffen. U kunt deze sprays kopen via de balie of op recept van uw arts.