hoe om te voorkomen dat een stal van de vorming

Een stal, ook wel een hordeolum, de ontsteking en infectie van de talgklieren van de oogleden. De stal is een rode verhoogde bult, dat is pijnlijk en kan overmatig tranen en wazig zicht veroorzaken. Behandeling kan de toepassing van antibiotische zalf, of handmatig door een arts drainage omvatten. Sommige Stys vereisen geen behandeling en zelf op te lossen. Voorkom een ​​stal van de vorming door het beoefenen van een goede hygiëne gezicht.

Was uw handen en gezicht meerdere keren per dag met water en zeep en droog jezelf grondig af met een schone handdoek. Bacteriën en virussen die blijven hangen op het oppervlak van uw huid te verspreiden gemakkelijk om uw ogen en kan leiden tot stal en andere infecties. Houd uw handen uit de buurt van uw ogen, zo veel mogelijk.

Controleer de vervaldatum op alle cosmetische producten, met inbegrip van het gezicht moisturizers en oog make-up. Producten die zijn verleden hun prime kunnen bacteriën herbergen en maak stal meer kans om te vormen. Gooi oude cosmetica na een ooginfectie en frisse start om gezond te blijven.

Gebruik gevoelige formules huid of ongeparfumeerde gezicht crèmes, zalfjes en lotions. Verstopping van de talgklieren is de oorzaak van een stal, producten waarbij “nietcomedogenic,” “hypoallergeen” “parfum” of “niet-acnegenic” zijn zachter en minder kans op poriën en klieren blokkeren.

Reinig uw contactlenzen grondig met lens oplossing voor het dragen van hen om een ​​stal te voorkomen. Vuile lenzen kunnen irritatie en infectie in uw ogen en de omliggende weefsels te maken. Was uw handen voordat u uw contacten in uw ogen.