hoe om te studeren voor & pass alle verpleging examens in school voor verpleegkundigen

Krijgen in verzorgings school was al moeilijk genoeg, maar nu dat je in, kun je laten intimideren door de enorme hoeveelheid informatie die u verantwoordelijk voor het leren zijn. Een verpleegkundig onderwijs vergt een enorme reikwijdte van de kennis om u in staat om de zorg voor patiënten van alle leeftijden en een breed scala aan fysieke en emotionele omstandigheden. U wordt verwacht om uw kennis aan te tonen door het passeren van de verpleging examens op school. Gebruik effectieve strategieën om te studeren voor en geef al je examens in de verpleging school.

Vorm een ​​werkgroep in het begin van uw school voor verpleegkundigen carrière. Break-up lijnen en doelstellingen in hanteerbare stukken en verdeel ze onder je studie groepsleden. Maak case studies gebaseerd op echte en fictieve patiënten om te illustreren hoe de behoeften van de patiënt te beïnvloeden verpleging beslissingen.

Maak stapels notecards voor medicijnen en hun bijwerkingen, ziekten en behandelingen en ziekten en symptomen. Neem je notecards overal met u; bladeren door ze op elk moment heb je vijf of 10 minuten.

Controleer of uw verpleegkundige school heeft een bibliotheek van de oude test van de vorige semesters die u kunt gebruiken om te oefenen. Hoewel sommige aspecten van het beroep verandering met nieuw onderzoek, fundamentele principes verpleging en veiligheidskwesties zijn tijdloos en zal verschijnen jaar na jaar op beide schoolexamen en verpleging planken.

Evalueer elke vraag op je examens systematisch. Probeer om het antwoord te voorspellen terwijl je de vraag te lezen. Vergeet niet dat het doel van het verpleegkundig onderwijs is om je voorbereiden op een veilige beginnende verpleegkundige, dus als je stumped voor een antwoord, kies degene die de veiligheid en autonomie bevordert voor de patiënt.

Hebben leden van uw studiegroep write oefenvragen voor elkaar.

Krijg je een goede nachtrust voordat je testen. De hele nacht cram sessies kun je te moe om de volgende dag denken te maken.