hoe om iemand te stoppen met snurken

Een snurkende bed partner kan een onrustige nacht betekenen. Soms is de enige manier om hulp te krijgen is om de persoon te stoppen met snurken. Snurken gebeurt om verschillende redenen, waarvan sommige tijdelijk of af en toe. Andere vormen van snurken zijn constant en verstoren het hele huis. Soms is het stoppen van het snurken zal vergen proberen verschillende methoden en experimenteren om iets te vinden dat werkt. Het stoppen van de snurken kan een lange tijd in beslag nemen, of kan een eenvoudige oplossing zijn.

Help de persoon start een programma van het gewichtsverlies, vooral als hij is obesitas of overgewicht. Het verliezen van een paar pond kan drastisch te voorkomen snurken. Een programma van het gewichtsverlies moeten beide lichaamsbeweging en voeding en voeding op te nemen.

Zet een extra kussen onder het hoofd van de persoon. Overeind te houden haar hoofd ongeveer 4 inches aan de luchtwegen open te houden en te zacht weefsel te voorkomen vallen in de luchtwegen die veroorzaakt snurken.

Rol hem op zijn zij of hem wakker en vraag hem te rollen. Slaap vallen in een vlakke positie kan snurken veroorzaken omdat de tong en weke delen zijn tegen de achterkant van de keel.

Geef de persoon neusdruppels of een verstopte neus is het probleem. Verstopte neus kan snurken veroorzaken.

Aankoop stoppen met snurken producten zoals strips op de brug van de neus te zetten om het open te houden of spray in de neusholte te stoppen met snurken. Deze producten voor sommige klanten.