hoe natuurlijk verhogen TSH

Schildklier stimulerend hormoon, of TSH, wordt geproduceerd door de hypofyse stimuleren de schildklier. De niveaus van TSH kunnen aangeven hoe goed de schildklier functioneert. De hoge niveaus van TSH kan een traag werkende schildklier, die meer TSH moet behoorlijk gestimuleerd te worden aan te geven. Lage niveaus van TSH kan een overactieve schildklier, genaamd hyperthyreoïdie te geven. Terwijl medicijnen een schildklier probleem direct kunnen behandelen, kunt u de voorkeur aan een holistische benadering te nemen om op natuurlijke wijze uw TSH te verhogen.

Praat met uw arts over het verlagen of stopzetten van eventuele medicijnen die kunnen van invloed zijn op uw schildklier. Medicijnen voor hoge TSH kan kunstmatig laag TSH verdiepingen op bloedtesten veroorzaken, door het aanpassen van de dosis of het stoppen van de medicatie, zal TSH levels vanzelf stijgen.

Beperk uw inname van voedingsmiddelen met jodium en vermijd supplementen die dit element bevatten. U kunt ook voedingsmiddelen die worden getoond om schildklierfunctie te onderdrukken en te verhogen TSH toe te voegen. Kruisbloemige groenten zoals kool, broccoli, bloemkool en boerenkool kunnen de effecten van hyperthyroïdie verlagen en verhogen TSH.

Verhoog uw oestrogeenniveau door het nemen van een soja-isoflavonen aanvulling of uitbreiding van het aantal op basis van soja voedingsmiddelen in uw dieet. Verhoogde oestrogeen niveau, met name tijdens de zwangerschap, zijn gekoppeld aan verhoogde TSH niveaus.