hoe cognitieve vaardigheden te verbeteren

Cognitieve vaardigheden is het mentale proces dat de hersenen maakt gebruik van een taak uit te voeren. Als we in jaren onze cognitieve vaardigheden afnemen. Het goede nieuws is dat we het kunnen vertragen als we ervoor kiezen om de inspanning om dat te doen. Anders zal de tijd zijn tol te eisen en de geest zal een groot deel van zijn vermogen om te functioneren op het niveau dat we willen dat het verliezen. De geest, net als het lichaam, moet de activiteit te houden van going down hill voordat het tijd.

Om cognitieve vermogen te houden van afnemende we nodig hebben om onze hersenen te laten werken. Om dit te laten gebeuren moeten we ‘brain werk’ een prioriteit of gewoonte te maken. De manier waarop de hersenen leert is door herhaling soort als de programmering. Eenmaal geprogrammeerd de geest zal doen wat het weet te doen.

Blijf creatief door het nemen van een klasse of het tekenen met een hobby. De geest houdt om dingen uw taak is om erachter te komen wat het is van jou wil creëren. Creatieve projecten zijn zeer geschikt voor ontwikkeling van de hersenen. Doe wat onderzoek om ideeën op te doen en dan pro-actief en het te laten gebeuren.

Doe hersenen oefening om de cognitieve functie te verbeteren. Puzzels, hersenen teasers, wiskundige problemen, trivia spellen evenals board, kaart en computerspelletjes zijn allemaal uitstekende manieren om de hersenen training te geven. Variëren de oefeningen, consistent en doe ze 3-4 keer per week voor de beste resultaten.

Lees en dagelijks te schrijven, indien mogelijk, beide van deze taken de geest te werken en te voorkomen dat cognitieve vermogen van wegglijden. Het lijkt zo’n simpel ding om te doen en het is, dus waarom niet doen? Doe jezelf een plezier en blijf een tablet, pen en een aantal boeken beschikbaar voor een gemakkelijke toegang.