hoe bogen in platte voeten weer op te bouwen

Platte voeten zijn structurele en gemakkelijk te zien wanneer u een blik werpen op de zolen van je voeten. Als u geen zichtbare voetboog, kan deze erfelijke of door het dragen van schoenen die niet ondersteunen de bogen zijn.

Identificeer waar uw bogen zijn in je voeten. Bogen langs de buurt van de wreef van de voeten, onder de basislijn van je tenen, in het midden van de zolen van je voeten en een kleinere boog in de buurt van je hiel.

Begin met het zittend in een stoel en kom op de rand zitten van het dus je voeten zijn gemakkelijk plat op de grond en de knieën gebogen om een ​​hoek van 90 graden.

Strooi een handvol grote knikkers in de buurt van je stoel. In de stoel zitten, gebruiken de ene voet op een marmeren grijpen op een moment en zet het in een kleine emmer in de buurt. Ga door totdat je hebt beweeg je kleine stapel van knikkers in de emmer. Herhaal dit met de tweede voet. Doe eens te meer voor elke voet.

Sta op uit je stoel en zet je blote voeten plat op de grond, zodat ze zijn heupwijdte afstand van elkaar. Stel je voor dat je staat op het strand met zand onder je voeten. Til de tenen van je rechtervoet en stel je grijpen zo veel zand onder je voet: grijp het en laat het los.

Als u ervoor kiest om hoge hakken aan het werk te dragen, bijvoorbeeld, schoppen ze je voeten wanneer u zitten aan uw bureau en beweeg je voeten over een “Footsie roller.” Deze voet rollen zijn meestal gemaakt van hout, geribbelde en ze strek de fascia plantaris spieren op de zolen van je voeten. Later, vergeet niet om te doen ten minste één van de bovenstaande oefeningen om “repareren” uw bogen van het dragen van die hoge hakken.

Draag ergonomische schoenen die je bogen en de kop van uw hielen volledig te ondersteunen. Flip flops doen dit niet, noch schoenen die volledig vlak in de voet bed zijn.

Draag klompen aan uw voeten uit te oefenen om te helpen de wederopbouw van uw bogen. Klompen uitoefening van uw benen, ook. Klompen worden vaak gedragen door verpleegkundigen, koks, serveersters en anderen die de hele dag staan ​​op hun voeten.