hoe zich te ontdoen van een nek kramp

Nek krampen komen vaak voor en kunnen zeer pijnlijk zijn. Het kan moeilijk zijn om de oorzaak van een kramp te bepalen, maar het is vaak het gevolg van een slechte houding bij het zitten op de computer of slapen met de nek niet goed ondersteund. Het wegwerken van een nek kramp kan enige tijd duren – zo nu en dan tot enkele dagen en soms tot twee weken als de hals een stam heeft geleden – maar hoe eerder je behandelen, hoe eerder je begint het verlichten van de pijn.

Neem over-the-counter medicijnen, zoals aspirine of ibuprofen voor pijn. Deze niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen kunnen helpen, vooral als ontsteking gedeeltelijk verantwoordelijk voor de kramp.

Leg een koud kompres op het gebied voor twintig minuten. Indien de koude verpakking helpt gebruiken tot vier keer per dag gedurende twee dagen als de pijn aanhoudt.

Plaats een hot pack op het getroffen gebied van de hals twintig minuten als de koude niet helpt, of als de coldpack lijkt de pijn verergeren. U kunt een microwavable hot pack, een warmwaterkruik of een verwarmingselement te gebruiken.

Neem een ​​douche, het leiden van het warme water op de nek. Terwijl in de douche, beweeg je nek natuurlijk van links naar rechts om de spieren te strekken.

Leg een handdoek in-tussen de cold pack of hot pack en je nek, als de cold pack voelt te koud of te warm pak voelt zich te warm.

Ga liggen of zitten in een stoel, in een comfortabele positie met je nek op een massage kussen of kussen. Deze kussens en kussens zijn verkrijgbaar bij vele drogisterijen en andere winkels die thuis leveringen te verkopen.

Als u niet de eigenaar van een cold pack, plaats ijsblokjes in een zakje en wikkel het zakje in een doek te plaatsen tegen je nek.

Het krijgen van iemand om je nek masseren kan ook helpen verlichten een kramp.