hoe om te vertellen als je het verwijden

Sommige vrouwen kunnen symptomen direct gerelateerd aan dilatatie identificeren en anderen kunnen geen enkel teken of symptoom merkt helemaal. Het is niet ongewoon voor een vrouw om arbeid of het verwijden van symptomen en niet beseffen dat ze gaat bevallen. Als u al in het ziekenhuis worden opgenomen, kunnen verpleegkundigen alleen controleer je voortgang per uur, ongeacht hoe snel je het verwijden. Begrijpen wat te zoeken kan u helpen u op de hoogte personeel wanneer het tijd is voor levering.

Tijd elke wee. Noteer de tijd tussen elke contractie en op zoek naar regelmatig dat zou kunnen betekenen dilatatie optreedt. Bel uw arts als de tijd tussen elke contractie is consistent en de intervallen worden korter in de tijd.

Kijk voor een verandering in de vaginale afscheiding. Noteer de datum waarop u een spotten of een draderige slijm uitstraling te geven dat dilatatie de slijmprop heeft verdreven merken. Houd het kantoor van uw arts wanneer dit gebeurt, zodat zij een notitie te maken in uw grafiek of een afspraak baarmoederhals te hebben gecontroleerd.

Bel uw arts onmiddellijk als u stroom of straaltje reukloze vloeistof uit de baarmoederhals opmerken. Kijk op tekenen van weeën of vaginale afscheiding in het geval u zijn het verwijden zonder zich daarvan bewust is. Ga naar een ziekenhuis spoedeisende hulp als u niet in staat om een ​​greep van uw arts te krijgen.

Noteer wanneer je baby te wijten aan de afdaling in de baarmoederhals daalt. Bel uw arts of verpleegkundige als u in een ziekenhuis is opgenomen, als je een plotselinge drang om een ​​stoelgang hebben, maar zijn niet in staat om een ​​te produceren. Controleer of een van de genoemde symptomen van uitzetting, omdat de plotselinge drang om te duwen zou kunnen betekenen dat de baarmoederhals is volledig uitgezet en je bent klaar om de baby geboorte.