Hoe om te slapen met een medisch schouder sling op

Stroppen worden gebruikt om de schouder te immobiliseren na een verwonding of operatie. Ze typisch gebruikt op korte termijn, maar na een grote operatie (a-rotator cuff, bijvoorbeeld), een strop kan nodig zijn voor enkele weken. Aanvankelijk wordt de sling voltijds die nachtelijk omvat gedragen. Een semi-verticale positie is ideaal voor comfort en voorkomt u dat u per ongeluk slapen op de geblesseerde kant. Deze positie kan worden bereikt door te slapen in een ligstoel of door meerdere kussens op het bed.

Plaats meerdere kussens aan het hoofd van uw bed. Een wigvormige ondersteuning door twee kussens op elkaar bovenaan een kussen aan de basis ervan. Gebruik een of twee kussens in een ligstoel om je hoofd en rug te ondersteunen.

Plaats een kussen in de lengte aan elke kant van de fauteuil of positioneren ze waar je armen zal rusten op het bed.

Plaats jezelf in de stoel of op het bed. Pas de kussens achter je hoofd en rug totdat je in een ondersteunde semi-rechtop. Plaats een kussen onder je knieën om de druk te verlagen op je rug. Zet de fauteuil in zijn volledig liggende positie.

Gebruik je niet gewond hand til de elleboog van de gewonde arm en plaats het op het kussen naast je lichaam.