hoe om te herstellen van costochondritis natuurlijk

Costochondritis is een ontsteking van de borstkas door overmatig gebruik verwonding, infectie tijdens een grote operatie, of in een groot trauma. Vaak kan worden veroorzaakt door onbekende factoren. Het lijkt er meer vrouwen dan mannen beïnvloeden.

Eerste symptomen zijn pijn in een kant van de borst tijdens fysieke activiteit. Als de ontsteking verergert, kan de pijn uit te breiden tot de schouder en zelfs de eenvoudige handeling van de ademhaling en het verplaatsen van uw armen kunnen zeer pijnlijk worden. Deze pijn lijkt pijn als gevolg van een hartaanval, dus het is sterk aangeraden om uw arts onmiddellijk te zien. Vaak artsen kan nodig zijn om een ​​batterij van tests doen voordat het verkleinen van het neer op costochondritis.

Stoppen met het doen van een fysieke activiteit die pijn toeneemt. Hervat minder inspannend normale activiteiten pas na de pijn afneemt.

Zoals met andere inflammatoire letsels kan elke beweging de pijn erger. Echter, men kan niet stoppen met ademhalen om elke beweging in de binnenstad borstwand te voorkomen. Daarom nemen volledige rust is een belangrijk aspect van het herstel.

Niet-steroïde anti-inflammatoir geneesmiddel (NSAID) zoals ibuprofen nuttig om enige verlichting van de pijn krijgen. Als de pijn is ondraaglijk en invloed op de slaap, kan de arts codeïne gebaseerde pijnstillers voorschrijven.

Aanbrengen van warmte / koudebehandeling het getroffen gebied helpt sterk verminderen van ontsteking en verlichting van pijn.

Hoewel het niet duidelijk is voor sommige mensen koud weer en stress lijken costochondritis beïnvloeden. Daarom blijf warm (slijtage lagen en bedek uzelf) en vrij van stress.