hoe iemand bewegen die bedlegerig

een persoon die bedlegerig Moving kan inspannend werk. Bij het verplaatsen van een bedlegerig persoon, moet je zorgen niet alleen de patiënt welzijn, maar uw eigen ook. Het beoefenen van de juiste technieken voor het verplaatsen van een bedlegerig persoon zal niet alleen voor zorgen dat zijn behoeften wordt voldaan, maar dat je niet zal lijden vermijdbare verwondingen.

Staan aan dezelfde kant van het bed in de richting van waar je wordt het draaien van de patiënt. Plaats de persoon armen boven zijn hoofd met zijn handen gevouwen en zijn knieën licht gebogen.

Plaats een hand op de schouder van de persoon en een andere op haar heup, zachtjes roterende haar lichaam naar u toe. U kunt ook de rotatie die de persoon handen en knieën als ze niet haar armen boven haar hoofd kan tillen en buig haar knieën op haar eigen presteren.

Breng het slachtoffer, nog steeds liggend op zijn kant, terug naar het midden van het bed om te voorkomen dat hem uit bed vallen. Gelieve één kussen tussen de knieën en een andere van de patiënt op zijn rug voor comfort.

Verplaats een stoel dicht bij het bed mogelijk. Als u de persoon zich verplaatst in een rolstoel, blokkeer je de wielen.

Geef je mening over de juiste technieken met een zorgverlener. Bij het starten om te zorgen voor een bedlegerig persoon, moet je worden nageleefd door een getrainde professional om ervoor te zorgen dat je volgt de juiste procedures. Fouten kunnen leiden tot verwondingen, zowel voor u en de patiënt.

Plaats een arm onder de benen van de persoon en de andere onder zijn rug. Beweeg de benen van de persoon over de rand van het bed, draaibare zijn lichaam als je gaat. De patiënt moet zitten aan de rand van het bed.

Buig je knieën, voeten uit elkaar, met de persoon die de handen op je schouders. Sla je armen rond de taille van de persoon, handen op haar rug. Deze positie zou moeten ondersteunen om te helpen als ze verhuist naar een staande positie te verschaffen.

Draai de persoon lichaam iets, totdat zijn rug is de stoel. Steun rug van de patiënt verlaagt hij langzaam in de stoel.

Handhaven juiste houding. Dit geldt ook voor het houden van uw rug recht, voeten uit elkaar en knieën gebogen. Dit soort voorkomen dat je schouders en rug.

Roep de hulp van een andere persoon, zoals een familielid, vriend of zorgverlener. een persoon bewegende moet worden gedaan met een ander individu als dat mogelijk is.

Een bedlegerig persoon moet regelmatig worden verplaatst om doorligwonden te voorkomen.