hoe de verzorging van de baby tanden extracties nemen

Terwijl de chirurgische extractie van permanente of verstandskiezen is een gebruikelijke procedure bij volwassenen, kan er behoefte aan de chirurgische extractie van loofbomen (baby) tanden tijdens de kindertijd. De meest voorkomende reden tandartsen en kaakchirurgen verwijderen melktanden is omdat er niet genoeg ruimte voor de tand of om ruimte voor permanente tanden die zijn op zich wachten. Na de winning, de juiste zorg, inclusief schoonmaak en voeding nodig om te herstellen zijn te maken volledig en het voorkomen van infecties in het stopcontact.

Vraag dat uw kind van school afwezig zijn onmiddellijk na het trekken van tanden. Hoewel dit niet altijd mogelijk, als hij de tijd om gewoon te rusten thuis en volgen een regiment van de zorg kan nemen, het trekken van tanden zal waarschijnlijk genezen sneller en zullen minder gevoelig voor infectie. Als hij niet kan thuis blijven voor een paar dagen, probeer te voorkomen dat hij fysieke inspanning, zoals spelen en oefenen, voor een paar dagen. Dit is vooral belangrijk voor jongere kinderen.

Plaats uw kind in een gebied waar zijn hoofd kan worden gestut, hetzij in een stoel of in bed met diverse kussens. U wilt zijn hoofd rechtop na de operatie te houden, aangezien het het bloed stollen en het stopcontact om de genezing te beginnen zal helpen.

Vraag uw kind zachtjes bijten op een stuk van chirurgische katoen of gaas onmiddellijk na de operatie. Je wilt hem om dit te doen om de hoeveelheid bloed te controleren en stolling te bevorderen. Moedig hem niet aan om hard of vaak bijten, maar als hij bloed proeft in de mond, kan een hapje op het gaas te helpen aan te moedigen stolling.

Sta niet toe dat hij zijn tanden te poetsen, spoelt zijn mond of spugen twaalf uur na de operatie. Deze activiteiten kunnen breken het stolsel vorming in het stopcontact en vertraagt ​​de genezing. Na twaalf uur, kunt u hem in staat stellen om zijn mond voorzichtig spoelen met een zoutwateroplossing gemaakt van 1/4 kopje warm water en 1/4 theelepel zout.

Voed uw kind soep bouillon of andere niet-zuivel vloeibare voeding voor de eerste dag na de operatie. Op de tweede dag, en voor de volgende dag, probeer hem alleen niet-zuivel zacht voedsel en voedsel dat niet overdreven warm te geven. Geef niet het kind een rietje, want de zuigende kon breken de stolling van bloed in het stopcontact en het verlengen van herstel. Ook geef niet op hem zuivelproducten voor een paar dagen, als u wilt een actieve bacteriën uit het krijgen in of in de buurt van de open bus als het probeert te genezen vermijden. Hoewel het verleidelijk kan zijn om een ​​kind om ijs eten na de operatie, kan de zuivelfabriek schadelijk zijn, vooral de dag van de operatie. Kies voor ijslollies of bevroren ijs in plaats daarvan, zolang er geen kauwen nodig is.

Plaats een icepack aan dezelfde zijde van de wang als tandextractie. Dit zal helpen met zwelling die optreedt na de operatie.

Beheer elke pijn met pijnstillers. Vraag uw tandarts voor een recept pijn medicatie of aan te bevelen een over-the-counter medicatie die uw kind kan nemen. Genomen in de aanbevolen doseringen, dient een over-the-counter medicatie zoals aspirine of ibuprofen helpen bij het beheren van de pijn, maar het is altijd het beste om de tandarts of arts te raadplegen voor advies over pijnbestrijding.